flower-kronau hiske  Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Spletna stran www.kronau.si je skupaj s celotno objavljeno vsebino last podjetja fizicna oseba/samostojni podjetnik DEJAN KOŠIR S.P. Uporaba kateregakoli tekstovnega, grafičnega, multimedijskega ali drugega spletnega materiala s te strani je za kakršnekoli druge namene prepovedana, razen če lastnik uporabo eksplicitno dovoli.

Zasebnost in varovanje podatkov

Na spletni strani www.kronau.si zbiramo nekatere osebne podatke, ki so nujno potrebni za informativno rezervacijo sob, informativno rezervacijo paketov, prejemanje elektronskih obvestil ter pošiljanje odgovorov na vprašanja obiskovalcev spletne strani. Fizicna oseba/samostojni podjetnik DEJAN KOŠIR S.P.; vse osebne podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih hrani le za lastno uporabo. V nobenem primeru jih ne posreduje tretjim fizičnim in pravnim osebam.

O piškotkih

Med obiskom naših spletnih strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani, beleženje vaših morebitnih nastavitev, povezanost s socialnimi omrežji, nam pa izvajanje analize obiskanosti in s tem stalno izboljševanje naše vsebino in naše ponudbe.Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati oziroma vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani, če tega niste sami nastavili. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in ne potrebuje.Čeprav z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost, vas vseeno vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

Nasvet

Na shranjevanje piškotkov lahko vplivate tudi z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku. Z ustreznimi nastavitvami lahko kadarkoli omejite njihovo uporabo oziroma jo v celoti onemogočite. Poleg tega lahko kadarkoli preko vašega spletnega brskalnike zbrišete vse piškotke, ki so se že namestili na vašem računalniku.

Omejena odgovornost

Vsebina na spletni strani www.kronau.si je zasebne informativne narave in nima vrednosti uradnih ali javnih dokumentov ter občil. Fizicna oseba/samostojni podjetnik DEJAN KOŠIR S.P.;zato ne odgovarja za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno nastalo škodo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Vsebine uporabljate izključno na lastno odgovornost.

Hvala za obisk naših strani, za vse informacije nam lahko pišete na e-naslov: [email protected]

Kronau Chalet Resort
SI-4280 Kranjska gora | Bezje 19 – 24 | Slovenija | Evropa

Telefon: +386(0)51 356 179 | Fax: +386(0)83807451