Pogoji & info

Pogoji & info

POGOJI in INFORMACIJE – ONLINE

– rezervacija se nanasa na samostojno hisko ( za vse info. v zvezi z enoto glej naso spletno stran www.kronau.si )
– rezervacija je mozna le tedensko ( sobota – sobota )
– zaradi takojsnjega placila ( brez moznosti vracila kupnine ) je cena nizja 5% ( po nasem ceniku na www.kronau.si ) kot sicer z klasicno proceduro rezervacije ( povprasevanj,ponudba, potrditev ponudbe, itstavljen račun za predplačilo z nasimi pogoji, vplacilo avansa in potrditev rezervacije )
– rezervacija/cena velja za : do 4. osebe; + 1 otrok do 3 leta starosti z brezplacno otrosko posteljico.V hiski lahko biva do maximum 6 oseb. Morebitno 5. in 6. osebo bomo obracunali po nasem ceniku na www.kronau.si
– v ceni je vsteto : 9,50% DDV, pripravljena enota z vso posteljnino in brisacami za vse osebe ( brisace menjamo po potrebi ), drva za kamin ( sicer je ogrevanje centralno – kamin pa je seveda ob gretju bolj za prijetno zimsko atmosfero )
– kamin se sicer uporablja le pozimi, brezplacna otroska posteljica, ce bi bila potrebna ( brez otr. posteljnine ), vsa vrtna oprema ( jedilna vrtna miza z klopmi, lezalniki in sencnik ter premicni zar – po narocilu ), free wi-fi in koncno ciscenje. Vsaka nasa enota ima po 2 parkirna mesta, ki jih ob novozapadlem snegu dnevno tudi cistimo.
– v ceni ni vsteto : Lokalna Turisticna Taksa ( 1,27 euro za odrasle osebe nad 18 let in 0,63 eura za osebe stare od 7 do 17 let ), ki se placa na dan odhoda z prejetjem koncnega računa. V ceni tudi niso vsteti kakrsnikoli obroki ( hrana ) ker jih/je ne nudimo.
predcasen odhod ne spremeni koncne cene ( zaradi zavrnjenih drugih povprasevanj in posledicno neoddanih ponudb za ta termin – v katerem bi z drugimi klienti pozitivno realizirali ta že »zakupljen termin« ) pravtako v primeru odpovedi ( zaradi zgoraj omenjenih razlogov ) ne povrnemo pred-placila/kupnine. Ce niste sigurni v prihod vam predlagamo, da zavarujete Vas lasten aranzma pri eni od zavarovalnic.
– administrativni stroški ob vplačani nedovoljeni rezervaciji znašajo 15€
– transakcijski stroški napačne rezervacije znašajo 4% od vplačila