Splošni pogoji

Splošni pogoji

flower-kronau hiskeSPLOŠNI POGOJI

pika-kronau-16-16 velikaPogoji plačila za rezervacijo:

1.Ko je rezervacija narejena do 1 meseca pred prihodom :

Za potrditev rezervacije zaracunamo 50% koncne cene z izdanim racunom za pred-placilo. Ostalo – 20% ali ( 50%, ce gost zeli vplacati vse preko Bancne transakcije in zadnjih 30%, ne, v gotovini na dan odhoda ) se placa 4 tedne pred prihodom z izdanim se enim racunom za pred-placilo.
Dokoncnih 30% + Lok.Tur.Taksa 1,27/0,63 euro ali le Lok. Tur. Taksa se placa na dan odhoda z prejetjem originalnega koncnega racuna ( placilo je mozno le z gotovino ).

2.Ko je rezervacija narejena v tekocem mesecu pred prihodom :

Za potrditev rezervacije zaracunamo 70% ( ali 100%, ce gost zeli vplacati vse preko Bancne transakcije in zadnjih 30%, ne, v gotovini na dan odhoda; oz. ce je rezervacija zeljena zadnji teden pred prihodom ).
Dokoncnih 30% + Lok.Tur.Taksa 1,27/0,63 euro ali le Lok. Tur. Taksa se placa na dan odhoda z prejetjem originalnega koncnega racuna ( placilo je mozno le z gotovino ).

pika-kronau-16-16 velikaMorebitna odpoved:

Predcasen odhod ali kasnejši prihod ( kot po potrjeni ponudbi ) ne spremeni končne cene ( zaradi zavrnjenih drugih povpraševanj in posledicno neoddanih ponudb za ta termin – v katerem bi z drugimi klienti pozitivno realizirali ta že »zakupljen termin« ) pravtako v primeru odpovedi ( zaradi zgoraj omenjenih razlogov ) ne povrnemo pred-placila. Če niste sigurni v prihod vam predlagamo, da zavarujete Vas lasten aranzma pri eni od zavarovalnic.

pika-kronau-16-16 velikaDavki in takse:

– v ceno je všteto : DDV.
– v ceni ni vsteto : Lokalna Turisticna Taksa ( 1,27 euro za odrasle osebe nad 18 let in 0,63 eura za osebe stare od 7 do 17 let )

pika-kronau-16-16 velikaRazno:

– pridružujemo si pravico do menjave enot ( enoto, ki smo vam jo potrdili po ponudbi ), zaradi, popolnjevanja naših kapacitet z različnimi povpraševanji. Sicer so vse naše enote za 4/6 oseb prostorsko in kvalitetno popolnoma enake z le, različnim notranjim designom.