BOOM HOLIDAYS

BOOM HOLIDAYS

flower-kronau hiskeBOOM HOLIDAY’S – CENEJŠE POČITNICE

Če niste vezani na ustaljene počitniške termine ( šoloobvezni otroci ipd. ) ste časovno manj omejeni in si želite še vedno kvalitetnih a cenejših počitnic so tu BOOM HOLIDAYS ali cenejše počitnice – kot druga naša posebna ponudba.

Sredi Decembra, tik pred Božičem, Vam adventni čas nudi oddih, ki si ga želite in smuka na skoraj samo Vašem smučišču 🙂 brez gužve standardnih počitniških terminov ali pa v začetku Marca, ko so le ti, že mimo, bo v tem kontekstu – cenejse počitnice – prava izbira.

BOOM POČITNICE je naša akcija – posebna ponudba kjer Vam, nudimo posebne pakete po znižanih cenah vključujoč nastanitev in smučarsko vozovnico.

 santaskis

1. Kaj in kdaj ?

Posebna ponudba paketov z znižanimi cenami nastanitve in vključene smučarske vozovnice.

Termin : December ( od 08.12. – 18.12.2016 ) in Marec ( od 05.03. – 19.03.2017 )

2. Do kdaj lahko rezerviram ?

Kadarkoli. Število paketov je omejeno.

3. Kakšna je cena ?

Nižja od standardnih cen po našem ceniku nastanitev, paketi pa vključujejo še smučarsko vozovnico; ( končna skupna cena je odvisna od paketa za katerega bi se odločili; število oseb in nočitev )

4. Kakšen je paket ?

Pripravili smo 2 opciji in sicer : paket »classic« 7 noči ( sobota – sobota v Decembru in nedelja – nedelja v Marcu ), ki je najugodnejši…ali pa, paket »mini« 3 nočitve v dveh izvedbah ( nedelja – sreda in sreda – sobota; če razpoložljivo pa tudi ponedeljek – četrtek in četrtek – nedelja )

Oba paketa nudimo z različnimi cenami : za 2 osebe+ ; 3 osebe+ in 4 osebe+

 

PAKET MINI

kronau flower faviconpaket »mini« 3 noči ( nedelja – sreda in sreda – sobota; če razpoložljivo pa tudi ponedeljek – četrtek in četrtek – nedelja ) : med 08.12. – 18.12.2016 ali med 05.03. – 19.03.2017

za paket/ nedelja – sreda ali sreda – sobota :

2 osebi +

cena = 335 euro + taksa

( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe +

cena = 468 euro + taksa

( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 – torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka )

4 osebe +

cena = 611 euro + taksa

( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 družini z po 2+1 ) 
 

PAKET CLASSIC

kronau flower faviconpaket »classic« 7 noči ( sobota – sobota; če razpoložljivo nedelja – nedelja ) : med 08.12. – 18.12.2016 ali 05.03. – 19.03.2017 ( nedelja – nedelja )

2 osebi +

cena = 677 euro + taksa

( primerno za par ali družina 2+1, 2+2 in 2+1+2 )

3 osebe +

cena = 943 euro + taksa

( primerno za 3 single+ ipd., ali družina 2+ Babica+1,+2 – torej 3 starejše osebe +dojenček +1 ali 2 otroka )

4 osebe +

cena = 1238 euro + taksa

( primerno za 2 para; ali 4 single, ipd.; ali družina 4+1,+2; ali 2 družini z po 2+1 )

 

Cena paketa vključuje :

– dobrodošlico z obiskom v naši družinski slaščičarni »Charlie« – gratis kremšnita za vsako osebo; in prijavo

nastanitev v eni izmed šestih (6) naših enot

– ce/1 otrok do 3 leta starosti je brezplačen ( postavimo tudi baby-cot – brezplačen )

– smučarska vozovnica ( celodnevna, ki velja tudi za nočno smuko, če ta obratuje ) za vsako osebo nad 6 let ( za vsako nočitev 1 vozovnica; torej 7 nočitev/7 sm. vozovnic ali 3 nočitve/3 sm. vozovnice )

– smučarska vozovnica ( celodnevna, ki velja tudi za nočno smuko, če ta obratuje ) za vsako osebo pod 6 let ( za vsako nočitev 1 vozovnica; torej 7 nočitev/7 sm. vozovnic ali 3 nočitve/3 sm. vozovnice ) po predhodnem dogovoru ( ta vozovnica za otroka se lahko koristi le, ko otrok smuča s starši; sm. vozovnica ne sme biti uporabljena, ko je otrok vključen v katerokoli smučarsko šolo; smuča z privat učiteljem ali kom tretjim; zloraba je lahko kaznovana z odvzemom, kaznovan pa je lahko tudi ponudnik paketov )

– kadar gostje brez lastnega prevoznega sredstva ( prihod z letalskim prevozom ) : SKI-LOCKER za shranjevanje smučarske opreme – neposredno na smučišču.

– ostalo : DDV,pripravljena enota z vso posteljnino ( posteljnino zamenjamo na polovici bivanja, če namestitev več kot teden… ) in brisačami za vse osebe ( brisače menjamo po potrebi ), drva za kamin ( sicer je ogrevanje centralno – kamin pa je seveda ob gretju bolj za prijetno zimsko atmosfero ), brezplačna otroška posteljica, če bi bila potrebna ( brez otr. posteljnine ), free Wi-Fi, uredimo tudi pranje perila, če je to potrebno in končno čiščenje. Vsaka naša enota ima po 2 parkirna mesta, ki jih ob novozapadlem snegu dnevno tudi čistimo.

Doplačila :

– 1 otrok do 6 leta starosti – 15,00 euro na nočitev ( namestitev z vključeno smuč. vozovnico ); k vsakem paketu lahko dodamo do max. 2 otroka do 6 leta starosti ( torej če/30,00 eura ) zaradi naših spalnih kapacitet. Vse naše enote so 2 sobni duplexi + »easy to use sofa« z pravo vzmetnico – za 4/6 oseb. Za vse detaljne info. – glej našo stran www.kronau.si .

Taksa – Lokalna TuristiČna taksa ( 1,01 euro na osebo 18+ na dan/nočitev; 0,50 eura za 7-18 let na osebo na dan/nočitev ).

Pogoji :

Trajanje te ponudbe je časovno neomejeno ( zima 2014/15 ) : priporočamo vnaprejšnje rezervacije, saj so kapacitete majhne in omejene.

Obvezno e-mail poslano povpraševanje : za določen/izbran paket ( s številom oseb : če do 3 leta, do 6 let; in nad 6 let starosti; ime in priimek kupca, datum prihoda/odhoda – po paketu, če/razno )

Z naše strani dokončna – Vam poslana ( e-mail ) ponudba; in, če potrjena, še poslan Račun za predplačilo z vsemi našimi bančnimi ( IBAN, Swift ) podatki.

Z 50%, 70% ali 100% vplačilom avansa ( kot velevajo naša pravila/splošni pogoji na www.kronau.si ) na naš račun IBAN ( z predhodno izdanim računom za predplačilo ter vsemi našimi bančnimi podatki ) ali PayPal ali bremenitvijo Vaše kreditne kartice ( Visa, MasterCard ali American Express ) za katero nam posredujete naslednje podatke – ( tip kartice, ime in priimek lastnika kartice, številko in veljavnost; po potrebi še CVC kodo ) si zagotovite rezervacijo določenega paketa po tej ponudbi.

Po izvedenem plačilu ( ko sredstva na Računu oz. uspešno bremenjena kreditna kartica ) Vam pošljemo uradno potrditev samega vplačila/nakupa paketa pri nas v Kronau Chalet Resort-u.

Razlika : torej drugih 50%, 30% ali 0% in Taksa se plača na dan odhoda z prejetjem končnega Računa.

Predčasen odhod ne spremeni končne cene, vplačanega avansa pa ob eventuelni odpovedi ne povrnemo ( saj smo, po določeni potrditvi, dolocenega paketa in s tem enote, le to, za določen termin zaprli na trgu in si s tem onemogočili rezervacije in plačila drugih potencialnih strank, ki bi bila ob Vaši odpovedi ali predčasnem odhodu – za nas pozitivno realizirana; cene paketov po tej ponudbi so akcijske/posebne in z omejenimi kapacitetami ne moremo prevzeti tolikšne odgovornosti ). Sicer pa, kot, to velevajo naši splošni pogoji skozi celo leto na www.kronau.si . Zato vam predlagamo, če bi se odločili za rezervacijo/nakup in niste sigurni v prihod, da si aranžma lastno zavarujete.

Opomba : smučarska vozovnica velja za naslovnika, ki je kupil paket z ostalimi družinskimi člani oz. poimenskimi člani skupine. Kupec bo prejel smuč. vozovnice z menjavo potrjenega dokumenta ( dokument prejme kupec ob prihodu ) prodajalca ( Kronau Chalet Resort ) na glavni blagajni RTC Žičnice Kr. Gora ( Borovška c. 103 a ). V času » Boom počitnic« bosta obratovali najmanj dve vlečnici in ena štirisedežnica. Smučarska vozovnica ( te ponudbe ) velja tudi za nočno smuko , v kolikor jo na določen dan lahko pripravijo…( nočna smuka je odvisna od vremenskih in drugih pogojev ).

Prihod in odhod : prihod je možen od 13:30 naprej, odhod pa do 10:00 . Ob izraženi želji, je bolj zgoden prihod in eventuelno poznejši odhod možen, če zato obstaja možnost – torej brez odhodov/prihodv na željene datume in vnaprejšnjaorganizacija čiščenja ( po dogovoru ). Za vsako osebo potrebujemo osebni dokument za prijavo ob prihodu.

Razno :

Opcija : organizacija zajtrka ( 5,00 euro po osebi ) v bliznjem Hotelu ( oddaljenost 30m ) z vnaprejšnjim dogovorom.

Nudimo 10% popust ( prejetje kuponov ) za kosila, večerje »a la cart« v sodelovanju z lokalnim penzionom 4****restavracija/pizzerija ( oddaljenost 150m )

 

Informacije in rezervacije :

Kronau Chalet Resort***, Bezje 19-24,SI – 4280 Kranjska Gora,Slovenija, mobi/tel. : +386(0)51 356 179, e-mail : info@kronau.si , spletna stran : http://www.kronau.si