Aktivnosti

Aktivnosti

flower-kronau hiskeKranjska Gora

V zadnjih letih se je vas zelo spremenila. Smučišče je modernizirano z novimi napravami in snežnim parkom. Nočna smuka in še mnogo drugih aktivnosti vam bo ob uživanju klasične alpske panorame popestrilo vaš oddih. V zadnjih letih se je v vasi izboljšala tudi ostala ponudba. Poleg tradicionalnih restavracij in barov so tu tudi nove trgovine in butiki za tiste, ki imajo radi nakupovanje. Del vsakoletnega programa sta dva že tradicionalno največja dogodka in sicer svetovni pokal v alpskem smučanju za moške in finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Tu so tudi še manjši dogodki, s katerimi bo krajevna skupnost poskrbela za vašo zabavo.

pika-kronau-16-16 velikaZima

Kranjska Gora nudi veliko aktivnosti tudi poleti. Med večjimi dogodki sta tu tradicionalni prireditvi pohod na Tromejo in vse Slovensko kolesarsko tekmovanje “Juriš na Vršič”.Poleg tradicionalne kulinarike in neokrnjene narave si boste dopust popestrili npr. z ogledom Ruske kapelice, Kekečeve dežele ali pa z ogledom naše znamenitosti Ajdovske deklice.

pika-kronau-16-16 velikaPoletje

VIDEO

flower-kronau hiskeNaša ponudba

Kronau Chalet Resort je danes predvsem spalno naselje, ki pa ga bomo še naprej razvijali in nadgrajevali. Trenutno šele začenjamo, zato je naša turistična ponudba bolj skromna. Poleg nastanitve pa vam nudimo tudi nekaj sladkih dobrot v naši družinski slaščičarni Charlie v centru vasi, organiziramo pa tudi prevoze na letališča in izlete ter privatne učne ure deskanja na snegu s svetovnim prvakom Dejanom Koširjem. S pomočjo izkušenj, povpraševanja in vaših želja pa bomo v prihodnosti našo ponudbo še razširili.

charlie-196x300